Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Mari emoţii pentru proprietarii unei case. Un Tir le-a făcut o “vizită” nepoftită

În această dimineaţă, un TIR a intrat într-o casă, asta după ce a lovit o maşină de pâine care staţiona. Se pare că şoferul TIR-ului a încercat să evite un tractor şi un taximetrist, când a pierdut controlul volanului şi a lovit microbuzul şi mai apoi casa. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Accidentul s-a produs în această dimineaţă, în localitatea Prundu Bârgăului. TIR-ul venea din Sîngeorz-Băi şi se îndrepta spre Mureşenii Bârgăului, pentru a fi încărcat.

În Prundul Bârgăului, la doi paşi de localitatea unde trebuia să ajungă, şoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului, după ce ar fi evitat un tractor şi un taximetrist, a lovit un microbuz de pâine care staţiona şi s-a oprit într-o casă.

Proprietarii casei dormeau în momentul producerii accidentului, fiind treziţi de o bubuitură puternică. Din fericire nimeni nu se afla în camera în care a ajuns cabina TIR-ului. În urma accidentului nimeni nu a fost rănit.

La locul accidentului au ajuns şi cei de la Control Trafic. În urma verificărilor, aceştia l-au amendat pe şoferul TIR-ului cu 4000 de lei, pentru că nu avea diagramă.
Sursa:adevarul.ro