Drumul de la vis la realitate ! Drumul doritorului de a obtine un permis de conducere !

Fara nici un fel de exagerare drumul pentru a obtine un permis de conducere de orice doritor din Romania se aseamana cu “drumul crucii.

Fara sa semene a blasfemie avand in vedere ca poate suntem singurii din UE unde politistii sunt platiti din banii publici devin, mari profesori si examinatori si intreband nefiresc de ce dintr-o 100 de candidati la prima strigare undeva la 10%, 12% promoveaza.Raspunsul care ne este oferit de cei in cauza este ca doritorii sa obtina un permis de conducere sunt prea slabi pregatiti.

Marea majoritate a celor chestionare care au trecut prin aceste veritabile “furci gaudine” motiveaza fara echivoc pe deoparte dezinteresul instructorilor auto si pe de alta parte stresul pe care oamenii in uniforma cu ocazia examinarii la traseu au grija sa-l “semene”. Stim foarte bine ca o uniforma de politist in oricare din situatii v-ati afla creeaza o anumita inhibitie care de cele mai multe ori se manifesta in greselile pe care in mod involuntar le savarseste candidatul.

Concluzionand fiecare dintre voi puteti avea o opinie pe care o asteptam pe adresa redactie ( realitatearutiera@yahoo.com ) sau pe contul nostru de facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *