Un băiețel a rămas orfan în urma unui teribil accident de circulație care a avut loc pe șoseaua Chitila, din Bucuresti

Cartierul Bucureștii Noi, din Capitală, a devenit, pentru o noapte, scena unor imagini sfâșietoare. O femeie gravidă în opt luni și soțul ei au fost uciși de un tânăr inconștient, care a condus o mașină fără să aibă permis. Din cele șase victime ale impactului, trei și-au pierdut viața

La doar trei ani și patru luni, un băiețel a rămas orfan în urma unui teribil accident de circulație care a avut loc pe șoseaua Chitila, din București. Mama sa, Ana-Maria Otomega, de 31 de ani, însărcinată în luna a opta, precum și tatăl său, Cristian Bogdan Otomega, de 37 de ani, au pierit sub ochii săi. Norocul micuțului a fost că, în ultima clipă, tatăl său l-a strâns în brațe.

Tragedia care a pus capăt vieții celor doi soți Otomega a avut loc, duminică seara, în jurul orei 21.00, la capătul unei săptămâni sângeroase pe șoselele Românei. Oficiali din cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei au relatat, pentru „Evenimentul zilei” că autorul acestei tragedii este Valentin Feraru, un tânăr de 26 de ani, din comuna Ciolpani, județul Ilfov. Acesta s-a urcat la volan, într-un autoturism marca Lancia, cu numere de înmatriculare de Italia, deși nu avea permis de conducere. În dreapta sa era un adolescent în vârstă de 14 ani. Pe bancheta din spate se afla un tânăr, în vârstă de 23 de ani.

Sursa:ewz.ro