Festival de ZUP, muzică electronică şi concert japonez, la Râşnov

Agenda de evenimente a Râşnovului vă propune în acest sfârşit de săptămână mai multe manifestări atractive, de natură a răspunde  unor gusturi variate.

Astfel, în intervalul 9 – 11 septembrie, pe Valea Cetăţii, se desfăşoară o nouă ediţie a mult-aşteptatului „Festival de Zup”, despre care viceprimarul Liviu Butnariu spune că „Zupul face parte din tradiţia gastronomică a zonei noastre, fiind o mâncare gătită de saşi atunci când mergeau la muncile câmpului, din ce aveau în traistă. Acest festival culinar are tot mai mult succes, de la ediţie la ediţie, şi este una dintre mândriile râşnovenilor”.

În 9 şi 10 septembrie, în Grădina Cetăţii Râşnov are loc Festivalul de muzică electronică, organizatorii mizând pe mai mult de 1.000 de participanţi din ţară şi străinătate.

De asemenea, sâmbătă, 10 septembrie, de la orele 17.00, Asociaţia Musashino, împreună cu Primăria Râşnov, vă invită la un concert de muzică japoneză în piaţeta pietonală din centrul oraşului, unde intrarea este liberă.

În fine, duminică, 11 septembrie, de la orele 16.30, Asociaţia Swing Dance Society din Braşov organizează, în centrul Râşnovului şi la Cetate, un moment de dans ce va reînvia atmosfera anilor interbelici.

Sursa:adevarul.ro