6 turiști germani intoxicați în Sibiu transportați de urgență la spital!

Şase turişti germani au fost transportaţi la spital, în noaptea de marţi spre miercuri, cu simptome de toxiinfecţie alimentară, ei fiind preluaţi de la un hotel din Sibiu unde erau cazaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Decebal Todăriţă, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că cele şase persoane care au ajuns în timpul nopţii la spital au vârste cuprinse 26 şi 48 de ani şi au fost diagnosticate cu toxiinfecţie alimentară.

“La Unitatea de Primiri Urgenţe au fost aduşi şase pacienţi, toţi cetăţeni străini, din Germania, cu vârste între 26 şi 48 de ani. În urma investigaţiilor efectuate aceştia au fost diagnosticaţi cu toxiinfecţie alimentară. Le-au fost aplicate proceduri specifice pentru aceste cazuri şi, după efectuarea tratamentului, pacienţii au plecat cu recomandări, nefiind nevoie de internări”, a spus Decebal Todăriţă.

Cei şase turişti au fost transportaţi la spital de la un hotel de cinci stele din Sibiu cu două ambulanţe SMURD. Turiştii le-au declarat medicilor că pe parcursul zilei de marţi au servit doar micul dejun la restaurantul hotelului.