Intr-un final ! Se refac drumurile in mai multe comune din judet !

Mai multe autoritati locale au solicitat aviz favorabil pentru implementarea unor obiective in zonele din judet.

Comuna Miroslovesti a primit un aviz pentru consolidarea puntii pietonale peste râul Moldova, proiect derulat in extravilanul localitatii, dar si pentru modernizarea drumului comunal DC 110 pe o distanta de aproximativ cinci kilometri. Comuna Scheia a trecut la implementarea unui proiect privind modernizarea drumurilor din localitate.

Autoritatea din comuna va demara un studiu de fezabilitate pentru modernizarea prin asfaltare a drumului comunal DC 60 Poiana Scheii în lungime de 2,6 kilometri, pentru modernizarea prin asfaltare a drumului comunal DC 70 intre satele Scheia si Cioca Boca în lungime de 5,3 kilometri si pentru asfaltarea drumului de interes local Satu Nou în lungime de 3,4 kilometri. In comuna Golaesti s-a trecut la modernizarea unor artere de interes local.

Astfel, va fi realizat un proiect pentru modernizarea prin asfaltare a drumului comunal DC 19 intre localitatile Golaesti – Podu Jijiei – Petresti pe un tronson de circa sase kilometri, precum si un alt obiectiv privind alimentarea cu apa, canalizare si epurare ape uzate in satele Petresti, Cotu lui Ivan si Medeleni. In localitatea Românesti a fost demarat un proiect pentru modernizarea drumurilor ce trec prin satele Avîntu, Ursoaia si in extravilanul comunei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.