Clienții Clever Taxi se vor plimba cu Noul Suzuki SX4 timp de două zile

Pe 13 și 14 octombrie, clienții care comandă un taxi prin aplicația Clever Taxi se pot bucura până ajung la destinație cu mașina japoneză, tocmai ce a fost lansată acum nici două săptămâni
Suzuki SX4 tocmai ce a fost prezentat într-o versiune restilizată cu ocazia Salonului Auto de la Paris. Parteneriatul dintre compania de taximetrie și Suzuki România se va întinde pe durata a două zile, 13-14 octombrie, în intervalul orar 10:00 – 18:00, și este valabil pentru 8 orașe: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Târgu Mureș și Ploiești.

Ce vor descoperi clienții Clever Taxi? Un Suzuki SX4 facelift, în fapt versiunea restilizată a crossover-ului S-Cross. Partea frontală are însă un nou design, grila radiatorului și farurile conturând un look mai elegant. Un aspect impunător este dat de dimensiunile generoase ale roților, cu noile sale jante din aliaj.

La interior, se oferă un nivel superior calitativ (materialele folosite). În echiparea Standard, SX4 oferă funcția Stop & Start, iar confortul a fost și el îmbunătățit.

Toate informațiile despre Suzuki SX4 sunt disponibile și în meniul special al aplicației Clever Taxi.

 

Sursa: lifestylemag.ro