Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

O noapte în Castelul Bran, premiu la o competiţie globală

Compania americană Airbnb a lansat un concurs la nivel global al cărui premiu constă în petrecerea nopţii de Halloween în Castelul Bran din România, fiind pentru prima dată în ultimii 70 de ani când turiştilor li se permite să înnopteze în acest loc.

„Dacă sunteţi în căutare de senzaţii înfricoşătoare, nimic nu întrece această experienţă“, scriu jurnaliştii de la „The Telegrpah“, care anunţă că platforma online Airbnb a inclus pe lista locurilor de închiriere pentru noaptea de 31 octombrie şi Castelul Bran din România, cunoscut sub numele de Castelul lui Dracula. Dar locul în jurul cărora s-au ţesut de-a lungul timpului o mulţime de legende nu este oferit pur şi simplu, platforma online organizează o competiţie globală pentru ca doritorii să-şi câştige dreptul de a petrece o noapte la castel. Mai exact, „vânătorii de vampiri“ trebuie să scrie un scurt text în care să dezvăluie ce i-ar spune Contelui Dracula dacă s-ar afla faţă în faţă cu el. Aşadar, două suflete curajoase vor avea şansa de a petrece noaptea de Halloween în impunătoarea cetate medievală situaţă în Munţii Carpaţi din Transilvania. Mai mult, oaspeţii vor fi întâmpinaţi de Dacre Stoker, strănepotul scriitorului irlandez Bram Stoker, cel care a identificat în celebrul său roman că reşedinţa lui Dracula a fost Castelul Bran, deşi nu a vizitat niciodată România.

sursa: adevarul.ro