Accident sau tentativă de sinucidere?

Incident grav intr-o cursa Regio care circula pe ruta Sighetul Marmatiei-Cluj.

Dupa patru ore, echipele de urgenta au gasit-o pe tanara in viata, intr-un canal de langa linia ferata. Ciudat este ca nimeni nu a tras semnalul de alarma ca sa opreasca trenul, iar familia a calatorit inca 60 de kilometri pana in Cluj, desi trenul a avut 16 opriri. Politia si superiorii sefului de tren au demarat o ancheta pentru a afla ce s-a intamplat.

Alarma s-a dat la ora 7:20, marti dimineata, cand seful de tren i-a vazut plangand pe parintii fetei si pe fratele sau. Bietii oameni i-au spus ca nu-si mai gasesc fata si se tem ca a cazut din tren. Echipele de pompieri, jandarmi si politisti au inceput imediat cautarile pe ruta Dej-Gherla.

Ciudat este ca nimeni nu a oprit trenul. Nici seful de tren si nici familia care a ramas in tren pana la Cluj Napoca. Oamenii vorbesc greu limba romana pentru ca sunt lipoveni. Dupa 3 ore ambulanta a fost retrasa la statie in timp ce echipele de cautare au continuat operatiunea.

Insa dupa 4 ore tanara a fost gasita. Era lovita in zona capului si a fost transportata la Spitaul din Dej. Intre timp, si parintii ei au ajuns la Cluj, iar politistii i-au audiat. Se pare ca adolescenta de 15 ani sufera de depresie.

La 4 ore de la incident, in zona in care a fost gasita tanara au sosit si criminalistii. Anchetatorii incearca sa afle daca a fost vorba despre un accident sau daca tanara a sarit din tren intentionat. Ancheta este in plina desfasurare la Dej.

Fata va fi transferata la Clinica de Neurochirurgie din Cluj pentru investigatii suplimentare. Intre timp, politistii ii audiaza si pe angajatii CFR care au fost prezenti in tren si incearca sa afle daca au procedat corect. Si superiorii lor au inceput o ancheta. Pana la acesta ora nu se stie cum a ajuns fata de 15 ani sa cada din tren.

Garnitura circula in acel moment cu 50 de kilometri la ora si din fericire aceasta nu are rani grave. Parintii, dar si fratele ei, au fost audiati si asteapta acum sa o vada pe adolescenta.

 

sursa: stirileprotv.ro