Uneori suntem lipsiţi de omenie. De ce?

Un bistriţean de 41 de ani a fost implicat, marţi dimineaţă, într-un accident rutier. Acesta s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea Drumului Naţional 15A, rămânând blocat în autoturism. Deşi nu a fost rănit serios în accident, el a fost la un pas de la muri de frig, după ce ceilalţi participanţi la trafic nu au oprit să-l ajute.

Un bistriţean de 41 de ani din cartierul Unirea a fost implicat marţi dimineaţa într-un accident rutier. În localitatea Viile Tecii, acesta a fost surprins alveola de pe mijlocul drumului, a evitat-o în ultimul moment, a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu autoturismul în şanţul de pe marginea şoselei.

În urma impactului, bărbatul s-a lovit la umăr şi nu a mai putut deschide portiera autoturismului pentru a ieşi. Mai bine de jumătate de oră a stat bărbatul pe un frig crâncen blocat în autoturism, asta deşi prin zonă au trecut mai multe maşini.   Nimeni nu a oprit să-i acorde bărbatului primul ajutor sau măcar să sune la 112 pentru a anunţa evenimentul.

În cele din urmă, un şofer de TIR din Harghita a oprit, l-a scos pe bărbat din autoturism şi l-a băgat în autotren pentru a se încălzi până la sosirea echipajului medical.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Sursa:adevarul.ro