Două microbuze au fost implicate într-un Grav accident

Autorităţile din Mehedinţi au activat vineri dimineaţă, la ora 6,00, Planul Roşu de Intervenţie, în urma unui accident grav petrecut pe DN 6, pe raza localităţii Butoieşti.
Accidentul s-a petrecut pe DN 6, în localitatea mehedinţeană Butoieşti, la graniţa cu judeţul Dolj. În eveniment au fost implicate două microbuze în care se aflau mai multe persoane.

Din primele cercetări se pare că unul din microbuze a intrat pe contrasens izbindu-se frontal de celălalt microbuz care circula regulamentar. Două persoane au decedat în urma impactului, iar alte 14 persoane au nevoie de îngrijiri medicale.

„Şapte persoane au fost evaluate fiind trimise la Spitalul din Filiaşi (Dolj), fiind cea mai apropiată unitate medicală de locul accidentului, iar alte şapte victime sunt deja în evaluare medicală, urmând să se decidă unde vor pleca”, a declarat col. Florentin Dragomir, inspectorul şef al ISU Drobeta.

La faţa locului, s-au aflat mai multe echipaje de la Ambulanţa Mehedinţi şi Poliţia Rutiera. Pompierii acţionând pentru descarcerarea altor persoane aflate în cele două microbuze.

Sursa:adevarul.ro