Vrei să iei cina în oraș? În Iași ai ocazia să mănânci la înălțime

Conceptul Dinner in the Sky, denumit de revista Forbes ,,must unusual restaurant in the World”, poposeşte în premieră la Iaşi între 8 și 11 iunie, în faţa Palatului Culturii, cu o serie de evenimente inedite şi cu aceeaşi atmosferă spectaculoasă.

Dinner in the Sky este un eveniment-concept organizat ca o cină servită la o masă suspendată la 50 de metri deasupra pământului şi aduce o perspectivă cu totul nouă pentru lansările de produse, conferinţe de presă, evenimente corporate şi divertisment.

La Iași nu se va servi doar cina. Puteți face rezervări și pentru mic-dejun, prânz sau degustare de vin.

TARIFE:

– mic dejun: de la 225 lei

– prânz: de la 350 lei

– cină: de la 450 lei

– degustare de vin: de la 150 lei

„Este un eveniment inedit, prin care ne adaptăm la marile provocări pe care le au marile oraşe ale lumii, iar Iaşul face parte dintre ele. Sper ca nivelul de vizibilitate al Iaşului să crească şi prin intermediul acestui eveniment. Am obţinut de la Inspectoratul Şcolar Județean o listă a elevilor care au reuşit rezultate deosebite la olimpiadele naţionale şi internaţionale, dar şi cei care au obţinut performanţe din alte domenii, cum ar fi campioana noastră mondială la şah, Miruna Lehaci. Dorinţa noastră este de a le oferi posibilitatea de a fi la această masă, ca un semn al recunoaşterii oraşului şi a mea personală pentru felul în care ne reprezintă”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Rezervările se fac exclusiv pe www.dinnerinthesky.ro. Având în vedere că locurile sunt limitate, rezervările vor fi confirmate în ordinea înscrierilor şi plata se va face odată cu rezervarea.

sursa: iasitvlife.ro