Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Politician implicat într-un accident rutier

Un consilier judeţean din Botoşani a fost rănit, joi, în urma unui accident rutier produs pe drumul naţional care leagă municipiul Botoşani de oraşul Săveni.

Potrivit poliţiştilor de la faţa locului, consilierul social-democrat Gheorghe Todică, în vârstă de 61 de ani, se afla la volanul autoturismului personal şi se îndrepta dinspre Săveni către Botoşani, însă înainte de intrarea în localitatea Răchiţi a lovit în plin un alt autoturism care venea din sens opus şi al cărui şofer a virat brusc stânga fără a acorda prioritate.

În urma accidentului, atât consilierul judeţean, cât şi celălalt şofer au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati.

Sursa:realitatea.net