Celebra tenismenă Venus Williams, a fost implicată într-un accident de maşină

Un purtător de cuvânt al poliţiei Palm Beach Gardens din Florida a confirmat pentru BBC că investighează un accident fatal care o implică pe campioana de Grand Slam. O victimă în vârstă a fost dusă la spital după accidentul din 9 iunie şi a murit după două săptămâni din cauza rănilor suferite. Potrivit primelor cercetări efectuate de polițiști, sportiva ar fi fost de vină, deși avocatul ei pledează pentru nevinovăția ei.

Bătrânul era în mașină cu soția lui

Bărbatul care şi-a pierdut viaţa, Jerome Barson, călătorea cu soţia lui, care se afla la volanul maşinii. Cei doi se aflau într-o intersecţie în momentul în care s-a produs coliziunea.

Venus Williams a intrat brusc în calea lor şi nu a reuşit să elibereze drumul la timp din cauza blocajelor de trafic, potrivit declaraţiilor martorilor dintr-un raport al poliţiei obţinut de mass-media din SUA.

Şi soţia lui Jerome Barson a fost dusă la spital, însă aceasta se află în afara oricărui pericol.

“Venus Williams este vinovată de încălcarea dreptului de şedere al celuilalt conducător auto”, se arată în raportul poliţiei, adăugând că nu există alţi factori precum consumul de droguri, de alcool sau utilizarea telefoanelor mobile.

Campioana în vârstă de 37 de ani a spus poliţiei că nu a văzut maşina cuplului şi că ea conducea încet.

Sursa:realitatea.net