Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5831

NU se CONFIRMĂ prăbușirea unui AVION la Iași. PLANUL ROȘU de intervenție, oprit. Căutătorii s-au retras

Un avion s-a prăbușit, joi seară, pe raza județului Iași! Un cod roșu de intervenție a fost activat, după un apel la 112 de la o persoană care a semnalat un avion cu flăcări la motoare care s-a prăbușit în zona localităților Prisecani și Osoi.

Informaţia primită printr-un apel la 112 în legătură cu prăbuşirea unui avion nu se confirmă, iar forţele implicate în intervenție se retrag, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Silvia Bolohan.

„Nu s-a confirmat informaţia primită pe 112 în legătură cu prăbuşirea avionului. Instituţiile cu atribuţii în controlul zborurile nu au semnalat dispariţia vreunui aparat de zbor. Începând cu ora 1.52 încetează aplicarea planului roşu. Forţele se retrag”, a explicat Bolohan.

“Este un apel primit la ora 22,45. Cetățeanul spunea că e în zona Prisecani — Osoi. Acum verificăm dacă se confirmă. Obligatoriu, de la preluarea acestui anunțam intrat sub cod roșu”, a spus prefectul Marian Șerbescu.

Mai multe echipaje ale ISU, Ambulanță, SMURD, și IPJ au plecat spre cele două localități.

Sursa:evz.ro