Un eveniment rutier soldat cu trei victime, printre care și o minoră, a avut loc în această dimineaţă pe DN 15B

În jurul orei 6:15, în timp ce un ieșean de 40 de ani conducea autoturismul pe direcția de mers Poiana Largului- Târgu Neamțavând ca pasageri soția și cele două fiice, într-un segment de drum în curbă la stânga, în afara localității Pluton, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, oprindu-se pe terenul viran care era în pantă, la o diferență de nivel de 5-6 metri față de partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a trei persoane de sex feminin, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Elena Bulgărea.

Victimele- soția șoferului și cele două fiice, dintre care una minoră, au fost transportate de ambulanță la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Din fericire, nu au fost încarcerate, iar la fața locului a ajuns și un echipaj de pompieri care a asigurat măsurile PSI.

Conducătorul auto din Iași a fost testat cu aparatul etilotest de agenții rutieri ajunși la fața locului, rezultatul fiind negativ. Cel mai probabil, nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

sursa: ziartarguneamt.ro