Atentie soferi !! Restrictii de circulatie in mai multe judete !!

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă luni restricţii de circulaţie în mai multe judeţe, printre care Hunedoara şi Olt, din cauza reparaţiilor.

În judeţul Hunedoara, în perioada 31 iulie – 8 august, se vor face lucrări de reparaţii la podul peste râul Mureş, situat între autostrada A1 şi DN7, în zona Şoimuş.

În intervalul orar 10:30-14:00 se va circula alternativ, pe o bandă, cu ajutorul piloţilor de trafic.

CNAIR anunţă că este posibil să se formeze coloane de maşini la ieşirea de pe autostradă, pe sensul Sibiu – Deva, pe DN76, dar şi pe DN7, la intersecţia cu DN76.

 Pentru evitarea zonei de lucrări, poate fi folosită ruta DN7 Deva – Simeria – intersecţie A1 (şi retur).De asemenea, până în data de 31 august, în judeţul Olt se vor executa lucrări de reparaţii la podul peste râul Olt, situat pe DN65, la ieşirea din municipiul Slatina către Craiova. Pe pod se va circula pe o bandă, alternativ, cu ajutorul semafoarelor electrice. Este de aşteptat ca în zona de lucru să se formeze coloane de autovehicule.

Tot aici, în 13 august, în intervalul orar 0:00-6:00, circulaţia pe pod va fi oprită, deoarece se va turna betonul special în placa podului. Maşinile vor circula deviat, pe ruta DJ574 Slatina (Catedrală) – Teslui – Moşteni – DN64 Strejeşti – Pleşoiu – DJ677 – Salcia – DN65. După ora 6:00, pe pod se va circula pe un sens, alternativ, până la încheierea lucrărilor.

Pe autostrada A1 Deva-Sibiu, în zona Sebeş-Pianu, circulaţia se desfăşoară doar pe banda a doua, deoarece se execută lucrări de consolidare a terasamentului pe direcţia Sibiu.

De asemenea, până în data de 8 august, pe autostrada A1, Arad – Pecica, pe sectorul kilometric 535+986 – 548+236, se vor executa diverse lucrări de reparaţii, iar circulaţia se va desfăşura cu restricţii.

În judeţul Ilfov, în perioada 21 iulie – 1 septembrie 2017, circulaţia pe DN5 se va desfăşura cu unele restricţii la kilometrul 9+300 de metri, ca urmare a lucrărilor efectuate la un podeţ.