Staţiile de metrou modernizate Aurel Vlaicu şi Piaţa Unirii 1 vor fi redeschise astazi !!

Metrorex deschide luni, 31 iulie, staţia de metrou Aurel Vlaicu şi accesul dinspre Hotel Horoscop al staţiei Piaţa Unirii 1, anunţă compania.

Metrorex precizează că a găsit împreună cu antreprenorul sistemului control-acces soluţiile optime şi sigure pentru reducerea timpilor de execuţie şi finalizarea mai devreme a lucrărilor. Astfel că, luni, vor fi deschise cele două module cu o zi mai devreme faţă de data anunţată.

„La solicitarea Metrorex, constructorul a crescut mobilizarea pe şantier şi lucrează intens pentru ca mâine să deschidă accesul călătorilor”, se arată în comunicatul companiei.

Metrorex asigură publicul călător că va depune în continuare toate eforturile, împreună cu antreprenorul sistemului de control-acces, pentru ca lucrările să fie finalizate, în condiţii de siguranţă, în cel mai scurt timp posibil. „Reamintim publicului călător că proiectul de modernizare a instalaţiilor de control-acces se află în plin proces de implementare şi că orice nereguli sesizate sunt transmise constructorului pentru a fi remediate”, precizează administratorul Metroului bucureştean.