Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Furtuni violente în nodrul Italiei: Cel puţin patru morţi

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de fulger pe Marmolada, cel mai înalt munte dintre Dolomiţi, a informat duminică agenţia Ansa.

În regiunea Friuli, un turist belgian de 41 de ani a murit după ce un copac i-a căzut pe cort, iar în zona Lombardia o femeie şi-a pierdut viaţa după ce a alunecat de pe un traseu de ascensiune.

O femeie a murit în Cortina d’Ampezzo după ce maşina în care se afla a fost îngropată de o alunecare de teren, au declarat sâmbătă responsabili din cadrul pompierilor.

Autorităţile locale din domeniul operaţiunilor de salvare au vorbit despre “multe victime” în cursul weekendului şi i-a avertizat pe iubitorii de drumeţii pe munte să ia alertele de vreme rea în serios.

Joi, doi pensionari, o femeie de 79 de ani şi un bărbat de 82 de ani, au murit din cauza unor incendii de pădure de care nu au putut scăpa în regiunea Abruzzo şi în apropiere de Matera, în sudul ţării.

Sursa: agerpres.ro