Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Motociclist lovit de maşina Poliţiei

O înregistrare video cu un motociclist rănit care este întins pe şosea lângă o maşină de poliţie şi cere ajutor a stârnit furie pe internet. Cel care a publicat-o susţine că motociclistul era urmărit de o maşină a poliţiei şI într-o curbă a frânat brusc şi a fost lovit de maşina agenţilor. Incidentul s-a petrecut duminică, în localitatea Fundata din judeţul Braşov.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Brașov spun că motociclistul nu a oprit la semnalele aginților din trafic care se aflau în misiune de patrulare. Astfel că polițiștii au fost nevoiți să-l urmărească aproximativ 10 kilometri pe motociclist. În localitatea Fundata, motociclistul a frânat brusc, iar echipajul de poliție nu a putut evita acroșarea lui.

Poliția Rutieră a deschis dosar pentru vătămare corporală din culpă, iar bărbatul a fost transportat la spitalul județean din Brașov.

Sursa:digi24