Cursa unui şofer teribilist, urmărit de Poliţie, s-a încheiat dramatic. Tânărul fără permis a provocat un accident

Cursa unui şofer teribilist, urmărit de Poliţie, s-a încheiat dramatic. Tânărul fără permis a provocat un accident

Un incident grav s-a petrecut pe străzile Hunedoarei. Un tânăr fără permis a provocat un accident rutier, în timp ce era urmărit de un echipaj de poliţie.
Un tânăr a fost reţinut de poliţişti, după o urmărire în trafic pe mai multe străzi din Hunedoara. Miercuri seara, un echipaj de poliţie aflat pe Strada Victoriei a făcut semn şoferului să oprească maşina, observând că nu purta centura de siguranţă.

„Conducătorul auto nu a oprit la semnalul unuia din poliţişti, iar aceştia au pornit în urmărirea lui. La intersecţia străzilor Timotei Cipariu cu Popa Şapcă, şoferul a intrat în intersecţie fără a acorda prioritate celor în drept, a virat la dreapta pe interzis şi a intrat în coliziune cu un autoturism.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea bărbatului al cărui autoturism a fost lovit”, a informat Laura Năstase, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Tânărul de 30 de ani, care nu a oprit la semnalul regulamentar şi a provocat accidentul rutier, a fost reţinut de poliţişti. El mai era cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.

„În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul fără deţinerea unui permis de conducere”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Sursa:adevarul.ro