În atenţia şoferilor!!!

În atenţia şoferilor: reguli de circulaţie complet noi în intersecţia de la ieşirea din Galaţi către Brăila, varianta dig

Regulile au fost introduse din 22 septembrie 2017, au caracter definitiv şi au ca scop eliminarea semaforului de la capătul de nord al podului de peste Siret. Accesul dinspre Galaţi către Universitatea „Danubius” şi hypermarketurile din zonă se va face virând la dreapta şi apoi la stânga, pe sub pod.

Schimbare radicală a regulilor de circulaţie în intersecţia dintre bulevardul Galaţi (şoseaua de ieşire din Galaţi către Brăila, pe varianta dig) şi aleea fără nume care merge spre Universitatea „Danubius”, hypermarketurile Auchan şi Selgros, baza de recuperare „Delfinul”, fabrica de confecţii „Cozamin” şi alte obiective aflat în zona de confluenţă a Siretului cu Dunărea.

Începând din 22 septembrie 2017, accesul autoturismelor către zona amintită se va face pe breteaua de legătură cu Şoseaua de Centură. Mai exact, la semaforul din această zonă conducătorii auto sunt atenţionaţi să vireze la dreapta şi apoi la stânga (urmând calea pe sub pod).

Cei care vor dori să meargă înainte spre Şoseaua Dig Galaţi–Brăila nu vor mai fi nevoiţi să aştepte la semafor pentru că aici sistemul de semaforizare va fi întrerupt.

Această modificare face parte din cea de-a doua etapă a Planului de management al traficului rutier stabilit în cadrul lucrărilor de amenajare care au loc în perimetrul descris de bulevardull Galaţi şi strada Oţelarilor.

Sursa:adevărul.ro