VREMEA SE SCHIMBĂ RADICAL! Ce TEMPERATURI vom avea în următoarele zile

Veştile de la meteorologi sunt şi cu ceva veşti bune şi cu ceva veşti mai puţin plăcute! Cerul va avea înnorări temporare şi va ploua slab în mai multe regiuni. Joi, vremea se încălzeşte uşor în cea mai mare parte a ţării, însă de vineri temperaturile scad, cerul va fi mai mult noros şi va ploua.

În jumătatea de nord-vest a ţării, miercuri cerul va avea înnorări accentuate şi va ploua. Vor fi mai ales averse, posibil însoţite izolat de descărcări electrice, iar pe arii restrânse se pot cumula cantităţi de apă de 10…15 l/mp. În restul teritoriului, cerul va fi variabil şi local se va semnala ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte şi de scurtă durată în vest-nord-vest, asociat ploilor. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade, mai scăzute, spre -4 grade, în estul Transilvaniei unde se va produce brumă.

În Bucureşti, cerul va fi mai mult senin, vântul va sufla în general slab, iar spre sfârşitul nopţii vor fi condiţii de ceaţă. Temperatura minimă va fi de 4…6 grade.