Tragedie în centrul Galaţiului

Dramaticul eveniment s-a produs marţi dimineaţă, pe strada Domnească, în apropiere de complexul Parfumul Teilor. Fata încerca să traverseze strada printre două autobuze staţionate, moment în care a fost acroşată de un autoturism care circula regulamentar.

O tânără în vârstă de 20 de ani care încerca să traversez strada printre două autobuze oprite în staţie (într-o zonă unde a fost o trecere de pietoni, dar a fost desfiinţată) a fost acroşată de un autoturism şi a suferit traumatisme deosebit de grave.

La volanul maşinii implicate în accident (o Skoda de culoare neagră) se afla o femeie de 50 de ani care, din primele constatări ale poliţiştilor, circula legal.

Medicii sosiţi la locul accidentului au făcut eforturi disperate în încercarea de a o resuscita pe tânăra accidentată, însă pentru că aceasta nu răspundea la stimuli au dus-o rapid, în timp continuau manevrele de resuscitare, la Spitalul Clinic de Urgenţă din Galaţi.

Potrivit medicilor de la UPU, tânăra are leziuni interne foarte grave, dar şi un traumatism cranio-cerebral acut. Ea a fost operată, însă medicii spun că are şanse minime de supravieţuire.

Sursa:adevarul.ro