Drama unui tata din Pascani!

In data de 4 mai 2015, in apropiere de localitatea LINZ din Austria a avut loc un accident rutier avandu-l ca protagonist pe un pasager care, suparat fiind deoarece conducatorul auto a refuzat sa ii dea o tigara, a tras de volan determinand astfel un grav accident rutier care a fost soldat cu moartea unui batran de 60 de ani din localitatea Radauti si cu ranirea grava a unui tanar de 20 de ani din localitatea Pascani, Jud. Iasi.

Pentru acest tanar, medicii din Austria au facut eforturi deosebite pentru a-l putea stabiliza dar si o serie de operatii avand in vedere ranile grave de care suferea, si anume fractura de bazin si membre inferioare.

In urma mai multor interventii chirurgicale, familia tanarului a facut eforturi disperate pentru a-l aduce in tara si pentru a-i asigura tratamentul medical adecvat. In prezent tanarul urmeaza un program intens de recuperare fiind si imobilizat la pat.

Asociatia pentru Protectia Victimelor Acidentelor Rutiere a fost in permanenta alaturi de drama acestei familii sprijinind-o din toate punctele de vedere pentru ca tanarul sa se recupereze si sa revina la normalitate cat mai repede. Vom mai reveni cu detalii.

20150701_083626– tatal tanarului accidentat

Leave a Reply

Your email address will not be published.