Horoscop 30 octombrie

O zi frumoasă! O să punem toate lucrurile la punct şi la serviciu, şi acasă, în familie să fie linişte şi pace să ne-nţelegem cu toţi ai noştri.

Vibraţia zilei este 3 şi tocmai comunicarea este cheia succesului într-o astfel de zi, şi nu numai.

SCORPION
O să primiţi un răspuns de la fiinţa iubită care va spune cum şi de ce nu poate trăi fără voi – şi asta e de bine. Se pare că veţi găsi nişte soluţii ingenioase în cazul problemelor care v-au dat, în ultima verme, de furcă şi o să vă croiţi un drum neted spre succes.(SĂGETĂTOR
Se pare c-o să vă extindeţi aria colaborărilor, sunt oameni care vor să lucraţi şi cu ei şi dacă vă descurcaţi cu timpul o să daţi curs ofertelor. O s-aveţi prilejul să cumpăraţi ceva care era demult pe lista voastră de priorităţi şi o să le faceţi o bucurie alor voştri, că le-aţi sporit confortul casnic.

CAPRICORN
E posibil să luaţi o sumă de bani – în plus – de la serviciu, o fi o primă, un rest de plată, vi se returnează un procent dintr-o taxă achitata de mult. O să relaţionaţi cu grupul de colegi ca să meargă treaba şi mai bine la serviciu, să vă achitaţi de obligaţii şi, pe cât posibil, să vă faceţi remarcaţi şi individual.

VĂRSĂTOR
Poate va trebui să plecaţi într-o deplasare, să rezolvaţi nişte probleme de serviciu şi să vă vedeţi şi cu mulţi cunoscuţi pe-acolo. Vi se mulţumeşte pentru profesionalismul de care aţi dat dovadă şi poate vi se dă o funcţie, pe lângă nişte bani care v-ar prinde bine şi poate o să lucraţi la alt nivel, cu alţi specialişti.

PEŞTI
Se-anunţă o perioadă favorabilă studiului şi o să le atrageţi atenţia celor de la catedră că sunteţi o forţă, că sunteţi pregătiţi, nu glumă! Poate faceţi un efort financiar să puteţi da o fugă în week-end pe undeva, să vă relaxaţi, simţiţi nevoia să schimbaţi locul, să respiraţi alt aer, proaspăt.

BERBEC
Încă mai aveţi şanse să reparaţi o relaţie sentimentală care a avut urcușuri şi coborâșuri şi o să puteţi forma un cuplu stabil. O să interacţionaţi cu nişte parteneri de afaceri să puneţi pe roate o afacere de pe urma căreia aţi putea câştiga bani frumoşi, pentru că e o conjunctură ofertantă.

TAUR
Prietenii vă propun să mergeţi pe undeva în week-end, poate fi ziua cuiva de naştere, sau se căsătoresc nişte prieteni, de prin ţară, de undeva. Vă puteţi găsi ceva nou de lucru şi să luaţi şi bani, mai mulţi decât la ultimul loc de muncă, să fiţi încântaţi de alegerea făcută, s-aveţi spor la treabă.

GEMENI
Poate aveţi un gând cu casa, s-o schimbaţi, să vă mutaţi în altă parte, sau să o remobilaţi, ca să vă placă şi mai mult, acasă. Aveţi idei, inspiraţie, şi o să puneţi în aplicare măcar una dintre ele, să daţi naştere unui proiect care să vă scoată din anonimat, să căpătaţi strălucire.

RAC
O invitaţie să plecaţi pe undeva la sfârşit de săptămână şi o să vă bucure faptul că se gândeşte cineva la voi şi o să fie un răsfăţ. Poate vă faceţi timp, alocaţi şi o sumă serioasă de bani să-i duceţi pe copii la nişte cursuri particulare, să practice un sport, să cânte la un instrument, la o adică.

LEU
Puteţi lucra bine şi pe cont propriu, dar se vor ivi câteva ocazii să intraţi într-o echipă în care să funcţioneze totul ceas! O s-aveţi de ales între a prelungi un contract şi a vă face curaj să-ncercaţi şi altceva, să vă duceţi la alt serviciu, că v-au tot chemat unii şi alţii să lucraţi la ei.

FECIOARĂ
O să luaţi semnăturile de care-aveti nevoie şi o să vă puteţi depune CV-ul pentru un job, sau o funcţie şi o să fie cu succes. Se poate s-aveţi un program încărcat la serviciu şi să vă mai duceţi prin diverse locuri şi după serviciu şi să nu va mai vedeţi capul de treabă, dar să vă descurcaţi frumos, totuşi.

BALANŢA
E posibil să luaţi nişte bani, să semnaţi un contract, să vă asiguraţi un venit constant pentru o vreme, c-aveţi această şansă! Vă puteţi găsi ceva de lucru, în formula de colaborare şi să vă descurcaţi mult mai bine cu banii, să vă deschideţi, la un moment dat, propria afacere.

Sursa:stirileprotv