Nu ratati evenimentele de la Palas Iasi din acest weekend!

In acest weekend zizitatorii ansamblului vor fi încântaţi cu: târg dedicat accesoriilor în tendinţe, expoziţie cu vânzare de obiecte cu patina timpului, eveniment fashion, invitaţie la mişcare şi teatru de păpuşi.

Persoanele pasionatele de modă vor avea o surpriză din partea Palas Mall. De joi până duminică, în perioada 25 – 28 iunie 2015, în Atriumul Palas Mall se va desfăşura Expo Fashion Up. Târgul este dedicat celor mai mari pasiuni ale doamnelor şi domnişoarelor: bijuteriile şi genţile. Amatoarele de shopping vor găsi zeci de mii de articole, într-o varietate de modele, gata să se asorteze ţinutelor acestui sezon. Coliere, cercei, brăţări şi inele, realizate după ultimele tendinţe în domeniu şi decorate cu pietre preţioase şi semipreţioase, sunt bijuteriile care vor completa perfect colecţiile celor care vor să fie mereu în pas cu moda. Expo Fashion Up include şi o secţiune de genţi, cu forme şi culori pentru toate preferinţele. Plicuri glamour, poşete şic, genţi clasice, rucsaci sport sau casual, toate se vor regăsi la târgul din Atriumul Palas Mall. În plus, iubitoarele de accesorii vor putea alege şi portofele, portmonee, eşarfe din materiale fine şi alte obiecte în ton cu personalitatea lor.

De vineri până duminică, nivelul 1 al Atriumul Palas Mall va găzdui o nouă ediţie a Târgului de Artă şi Antichităţi, organizat în parteneriat cu Bucovinart. Evenimentul este un bun prilej pentru colecţionari de a admira şi cumpăra cele mai frumoase exponate, a căror poveşti aşteaptă să fie spuse. Târgul reuneşte zeci de colecţionari din Iaşi şi din regiune, care au pregătit o varietate de piese înnobilate de trecerea timpului: ceasuri, porţelanuri, numismatică, filatelie, bijuterii, mic mobilier, tablouri, accesorii, decoraţiuni şi multe alte articole învăluite în mister.

Cei care aspiră la o carieră în modelling sau cei care vor să cunoască noutăţile din modă sunt invitaţi vineri, de la ora 20.30, în parcul Palas, la marea finală a East Models Awards 2015. Evenimentul este gândit ca un spectacol dedicat frumosului, care va include fashion show-uri în tendinţele actuale, festivitatea de premiere a modelelor cu experienţă şi a tinerelor dornice de afirmare.

Sâmbătă este zi cu multă mişcare. Cei care vor să îşi petreacă timpul liber într-un mod antrenant sunt aşteptaţi, de la ora 17.00, în piaţeta centrală din parcul Palas, la un maraton de Tae Bo, ‪Aerodance  şi ‪Tabata.

Duminică, de la orele 11.00 şi 17.00, în zona Intersport, copiii sunt invitaţii speciali ai unor noi sesiuni de teatru de păpuşi. Ca întotdeauna, întâlnirea cu marionetele va fi una amuzantă şi educativă. De la ora 15.00, sesiunile de shopping vor fi însoţite de ritmurile celor mai frumoase melodii, interpretate într-un recital de pian.

sursa ziaruldeiasi.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.