Veste buna pentru credinciosi! Un drum nou catre Manastirea Prislop!

Consiliul Judeţean Hunedoara a atribuit contractul de modernizare a drumului judeţean Silvaşul de Jos – Mănăstirea Prislop unei asocieri de firme. Lucrările vor costa circa 8,5 milioane de lei.

Lucrările de modernizare a drumului judeţean spre Mănăstirea Prislop au fost atribuite unei asocieri de firme. „În urma evaluării ofertelor pentru achiziţia de lucrări la obiectivul de investiţii”Modernizare DJ 687K: DN 66 (Bretea Strei) – Silvaşu de Jos – Silvaşu de Sus – Mănăstirea Prislop, km 5+100 – km 12+275”, lucrarea a fost atribuită asocierii S.C. STRADE Conscom SRL – lider asociere şi S.C. Sercotrans SRL”, a informat Consiliul Judeţean Hunedoara. Preţul contractului a fost stabilit la valoarea de 8.480.646,45 lei (inclusiv TVA), din care proiectare 396.800 lei (inclusiv TVA) şi execuţie 8.083.846,45 lei (inclusiv TVA), iar durata contractului este de 23 de luni.

După modernizare, traficul între Silvaşul de Jos şi Mânăstirea Prislop se va desfăşura pe o şosea cu o lăţime minimă de şase metri. Pe o porţiune de un kilometru, între km 10,4 şi km 11,4, drumul va avea o bandă suplimentară destinată traficului greu, astfel încât lăţimea drumului va fi de nouă metri. Pentru evitarea blocajelor în trafic, în localitatea Silvaşul de Jos au fost proiectate două porţiuni de drum cu circulaţie în sens unic.

Acesta este o veste foarte buna avand in vedere numarul extrem de mare de credinciosi care vin in pelerinaj la Manastirea Prislop, la mormantul parintelui Arsenie Boca.

sursa adevarul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.