Taurii sunt într-o dispoziție de zile mari, iar Balanţele trăiesc din plin plăcerile vieţii

BERBEC: Trebuie să faceți diferența între ceea ce se poate și ceea ce este imposibil de realizat. Stabiliți-vă obiective clare, aşa încât să dispuneți de resurse suficiente pentru realizarea acestora.

TAUR: Sunteți într-o dispoziție de zile mari. Vă veţi descurca excelent la locul de muncă, iar asta o să vă aducă linişte interioară şi armonie în relaţia cu cei din jur.

GEMENI: Nu băgați în seamă toate bârfele, deşi ar fi bine să ascultați şi ce se vehiculează în jur. Analizați cu atenție informaţiile şi reţineţi doar ceea ce v-ar putea interesa.

RAC: Este foarte posibil ca de la începutul zilei să vă confruntaţi cu o situație delicată. Veți găsi însă înțelegere din partea persoanelor din jurul vostru.

LEU: Veți fi într-o continuă căutare, fără să ştiţi sigur ceea ce vă doriţi cu adevărat. Stabiliți-vă ținte clare și ușor de atins.

FECIOARĂ: Se anunţă o zi de succes. Nu vă veți da înapoi de la provocările ce ar putea să apară. În plan personal, o să vă bucuraţi de sprijinul prietenilor.

BALANŢĂ: Veţi trăi din plin plăcerile vieţii. Nu trebuie să exagerați însă, pentru că există și ziua mâine.

SCORPION: Lăsați la o parte problemele personale și concentrați-vă asupra sarcinilor de lucru. Lipsa de informare vă poate scădea performanțele.

SĂGETĂTOR: Doriți să fiţi agreat de cei din jur. Trebui să luaţi însă în calcul că, orice aţi face, nu veți putea mulțumi pe toată lumea.

CAPRICORN: Cei apropiaţi v-au pregătit o surpriză de zile mari, iar asta o să vă ţină vesel toată ziua. Nu așteptați însă ca lucrurile frumoase să vină de la sine.

VĂRSĂTOR: Sunteţi în faţa unei decizii foarte importante. Rezervați-vă timpul necesar pentru a studia terenul înainte de a lua o hotărâre. Fiți conștient de riscurile pe care vi le asumați.

PEŞTI: Veți avea mare nevoie de cineva care să vă ridice moralul. Dacă vă simțiți epuizat, nu ezitați să luați pauze mai dese.

Citește mai mult: https://www.publika.md/horoscop-13-decembrie-taurii-sunt-intr-o-dispozitie-de-zile-mari-iar-balantele-traiesc-din-plin-placerile-vietii_2989553.html#ixzz517OsqFVg
Follow us: @publikatv on Twitter | publika.md on Facebook