Horoscopul săptămânii 12-18 ianuarie 2018

Berbec

Gândesc mai mult, sunt atente la fiecare amănunt şi pragmatice. Să facă tot posibilul şi să fructifice perioada la maximum, să finalizeze lucrurile care trenează de ceva timp şi să semneze contractele pe care le-au discutat încă de acum 3-4 luni, pentru că le pot aduce stabilitatea financiară pentru o lungă perioadă de timp. Sunt creative și au idei extraordinare.

Taur

Putem vorbi despre reuşita unor tinere aflate la studiu, în sensul găsirii unei slujbe plătite sau întâlnirea cu o persoană care face să le bată inima ceva mai tare. Să se aştepte la propunerea unui loc de muncă, în cazul că nu au unul, sau la schimbarea serviciului cu altul mai bun. Sunt avantajate doamnele mai tinere. Să cântărească bine ofertele.

Gemeni

Atenţie la conflictele parteneriale, fie că este vorba despre familie, fie despre cei cu care lucrează. Poate fi vorba despre pierderea unui contract, sau constată cu năduf că n-au avut grijă atunci când au semnat nişte hârtii şi ar putea să se trezească fără niciun ban. În schimb, au energia să facă alţii. Creativitate ar putea să le aducă nu doar bani, ci şi recunoaşterea talentelor în domeniu.

Rac

Dispar ca prin farmec discuţiile în contradictoriu. Fac planuri, analizează. Tinerele care încă învaţă au prilejul să se descopere pe sine și fac alegerile care le marchează traictoria profesională. Cele care nu au un loc de muncă ar putea fi chemate la un interviu sau vor pleca la muncă în străinătate.

Leu

Au energia necesară pentru a regla probleme care ţin de relaţia cu cei mai în vârstă din familie, de o anumită orientare profesională. Vor realiza că sentimentele nu sunt o formă, ci fondul unei relaţii de durată. Acum nu mai vor să fie doar femeile bune la toate, ci vor să se implice şi să-şi adjudece reprezentaţiile afective.

Fecioară

Un conclav al femeilor le sprijină inițiativele și împreună pun țara la cale. Își vor impune punctul de vedere vizavi de niște oameni care nu fac altceva decât să le bage bețe în roate. Vor taxa orice neglijență, orice indiferență, orice treabă făcută de mântuială. Să fie atente la eventuale probleme legate de digestie.

Balanță

Încearcă să restabilească sau să repare lucrurile greșite, deciziile eronate, cheltuielile nejustificate. Au experiență în domeniul managementului muncii, dar teama că unii sunt mai buni decât ele le-a șubrezit fundamentul relațional, care acum amenință să se prăbușească. Se activează componenta materială într-o dispută care implică contracte.

Scorpion

Proiectul în care sunt prinse nu le mai mulțumește. Au o idee mai bună și atunci perspectiva se schimbă pentru ele din toate punctele de vedere. Până atunci, comunicarea cu familia are de suferit, ascunde ranchiună și amărăciune. Le sugerez să fie foarte atente la o decizie care ascunde multe capcane.

Săgetător

Pot rata anumite oportunităţi, ceea ce le epuizează în asemenea măsură încât le va obliga să-şi amintească şi să se reobişnuiască cu ideea că lucrul bine făcut este cel planificat, organizat, analizat şi direcţionat cu atenție.

Capricorn

Vin soluţii din partea familiei, în special a partenerilor, şi ar fi bine să le accepte, să lase orgoliul deoparte. În a doua parte a intervalului, o sumă de bani le este returnată, iar cele care au fost promovate recent în funcţie primesc confirmarea oficială.

Vărsător

Să plece la drum, dacă este nevoie, pentru că se conturează o colaborare cu şanse pe termen lung, mai ales că au ocazia să-şi demonstreze originalitatea. Poate fi vorba şi despre un proces de la care ele nu aşteptau nimic bun și care le poate aduce în impostaza de câştigătoare, de beneficare ale unor moşteniri.

Pești

Se vor simţi mai puternice, vor avea mai multă energie, ceea ce le va face să acţioneze în consecinţă. Să fie atente la cum îşi dozează energia! Mai poate apărea o dispută pentru un contract câștigat, dar care stârnește invidii. Acum vor avea ocazia să vadă cine le este prieten cu adevărat. De asemenea, ceva din trecut revine intempestiv și se cere rezolvat imediat.

Sursa:clickpentrufemei.ro