Horoscop zilnic 25 ianuarie 2018

BERBEC

 Primiţi o veste care are cu efect mobilizator. Vi se cere o reacţie promptă, dar nu trebuie să vă grăbiți în a lua o decizie.
 TAUR

GEMENI

Vă dedicaţi unui proiect de anvergură la serviciu, care va înainta greu și a cărui  reuşită depinde de fiecare pas pe care-l faceţi acum.

RAC

Astăzi faceţi tot felul de calcule cu privire la nişte sume de bani care trebuie investite într-un mod cât mai eficient. Fiți precaut.

LEU

Nu faceţi cheltuieli pe care nu le puteţi acoperi, riscaţi să dezechilibați o balanţă şi aşa fragilă.Compania unui apropiat vă destinde.

FECIOARĂ

A venitul momentul sa vă ocupaţi de o serie de lucruri mărunte de care nu aţi avut timp până acum. În dragoste este vremea destăinuirilor.

BALANŢA

Aflaţi că unii așa zis amici vă bârfesc pe la spate, deci ar fi bine să fiţi extrem de prudent în preajma lor. Dar nu puneți la suflet totul.

SCORPION

Viaţa de familie este în prim plan, dar totuşi nu e vorba de prea multă armonie, ci mai degraba de diverse neînţelegeri, mai ales financiare.

SĂGETĂTOR

Astăzi s-ar putea ca problemele de sănătate să vă oblige să amânaţi o călătorie sau o altă activitate programată mai demult

 CAPRICORN

Este posibil să apară niște disfuncționalități de comunicare, între mai multe persoane, fie la serviciu fie acasă, în familie.

 VĂRSĂTOR

Unii colegi vă tratează cu indiferenţă şi răceala, gândindu-se numai la problemele lor. Ostilitatea lor nu trebuie să vă afecteze.

PEŞTI

Trebuie să vă faceţi ordine prin gânduri şi să găsiţi alte variante pentru a ajunge la rezultatele dorițe. Un moment de relaxare e extrem de folositor.