Un tânăr din judeţul Galaţi a fost împuşcat în abdomen, din greşeală, probabil chiar de tatăl său

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost împuşcat, luni, din greşeală, de tatăl său, în timpul unei partide de vânătoare care a avut loc lângă o localitate din judeţul Galaţi. Victima a fost transportată la spital cu elicopterul.

Un tânăr din judeţul Galaţi a fost împuşcat în abdomen, din greşeală, probabil chiar de tatăl său

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, luni dimineaţă, în localitatea Corcioveni din judeţul Galaţi a avut loc o partidă de vânătoare la care participau doi bărbaţi, tată şi fiu.

Din primele informaţii a reieşit că cei doi vânau vulpi şi la un moment dat tatăl a tras cu puşca pe care o avea, rănindu-l pe tânăr în zona abdomenului.

La faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care i-a acordat îngrijiri victimei. Ulterior, vânătorul a fost preluat de elicopterul SMURD şi dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi.

”Elicopterul SMURD are o misiune în localitatea Corcioveni, comuna Brăhăşeşti. Este vorba despre un bărbat cu plagă împuşcată abdominal, se pare că starea este gravă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc incidentul. Ei vor să afle dacă tatăl este cel care a provocat incidentul, dacă puştile erau deţinute în mod legal şi dacă partida de vânătoare era autorizată.

sursa: mediafax.ro