Te-ai gândit vreodată că te poți îngrășa din cauza casei tale?

Atunci cand iti amenajezi casa, trebuie sa fii foarte atenta la modul in care cumperi componentele. Sunt cateva greseli care te pot face sa te ingrasi.

Scaunele de la bucatarie sunt prea confortabile. Cu cat petreci mai mult timp in bucatarie, cu atat mananci mai mult. Vinovate pentru acest lucru sunt scaunele prea confortabile. Cumpara-ti scaune cu sezut mai tare pentru propria casa.

Casa ta e dezordonata tot timpul. Persoanele care reusesc sa slabeasca au grija sa isi mentina locuinta curata si ordonata. Un studiu realizat la o universitate din Minnesota arata ca 80% dintre cei care locuiau in camere dezordonate au preferat ciocolata, iar 67% dintre cei care isi petreceau timpul in camere curate au ales mere.

Ai farfurii imense. Cu cat farfuriile si bolurile din casa sunt mai mari, cu atat mananci mai mult.

Masa este asezata in fata televizorului. Opreste televizorul atunci cand te asezi la masa.

E prea cald in casa. Vara porneste aerul conditionat si iarna da caldura mai incet. Daca organismul tau nu va trebui sa faca efort pentru a se incalzi, nu va consuma energie si deci nu va pierde din grasimi.

Nu ai cantar in baie. Daca ai un cantar in baie, chiar daca nu te urci pe el, vei constientiza care este scopul lui si vei sta departe de tentatiile culinare.

sursa: girly.ro