Motivul pentru care trebuie sa pui aspirina in masina de spalat

Atunci cand compunem o tinuta, suntem mereu atenti ca piesele vestimentare sa se potriveasca, dar la fel de atenti ar trebui sa fim si cand vine vorba de ingrijirea hainelor pe care le avem. Citeste in continuare pentru a afla cum te ajuta aspirina sa iti pastrezi hainele ca noi.

Nu este prima data cand discutam despre diferite trucuri pentru spalarea hainelor. Astfel, recent, am discutat AICIdespre 5 greseli pe care le faci atunci cand speli rufele, am vazut AICI care este motivul pentru care trebuie sa pui otet in masina de spalat si AICI care este motivul pentru care trebuie sa pui sare. Pe aceeasi tema, am aflat de AICI de ce trebuie sa pui o minge de tenis de camp in cuva masinii atunci cand speli rufele, dar si care este metoda corecta de a spala geaca de iarna.

Astazi, revenim cu un nou articol si vedem care este motivul pentru care trebuie sa pui aspirina in masina de spalat.

Motivul pentru care trebuie sa pui aspirina in masina de spalat

Fara indoiala, dupa ce le spalam de mai multe ori, hainele incep sa isi piarda culoarea si, in final, sa se deterioreze. Exista totusi o modalitatea prin care poti sa previi asta, cu ajutorul aspirinei. Tot ce trebuie sa faci este sa o adaugi in cuva masinii de spalat, peste haine. Aceasta va pastra culoarea vie a hainelor si va proteja tesaturile. Mai mult decat atat, poti folosi cu succes aspirina pentru spalarea hainelor albe. Aceasta va pastra mai mult timp albul articolelor vestimentare, fara sa distruga materialele, asa cum face inalbitorul. Pentru rezultate rapide, adauga in masina de spalat 5 pastile de aspirina, la fiecare spalare.

sursa: casepractice.ro