RESTRICȚII de CIRCULAȚIE. Care sunt drumurile AFECTATE

Mai multe restricții de tonaj au fost aplicat pe mai multe drumuri din România drept urmare a acumulării apei pe partea carosabilă.

În continuare se menţin cele trei restricţii de tonaj instituite ca urmare a acumulării de apă pe carosabil, respectiv:

– DN 10 Buzău – Braşov, judeţul Buzău – restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone;

– DN 22 Smârdan – Măcin, judeţul Tulcea – restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone şi restricţie de viteză de 60 km/h;

– DN 22E Garvăn – I.C. Brătianu, judeţul Tulcea – aceeaşi restricţie pentru tonajul greu, pe tronsonul kilometric 0+000-14+276, iar între kilometrii 13+950 şi 14+276, este impusă şi restricție de viteză, de 10 km/h, fiind totodată interzisă şi oprirea.

De asemenea, din acelaşi motiv, pe DN2N Dumitreşti – Vintileasca, judeţul Vrancea, circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, în zona localităţii Jitia, la kilometrul 50+500 de metri.

Referitor la traficul feroviarmenţionăm că în judeţul Dâmboviţa, circulaţia este oprită pe ruta CF 904 Fieni – Pietroșița, din cauza alunecării terasamentului de la kilometrul 65+150.

În ceea ce priveşte traficul aerian şi naval nu sunt probleme de circulaţie.

Sursa:evz.ro