Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

INFORMAȚII de ULTIMĂ ORĂ de la ANM

ANM a emis noi informații cu privire la vremea din următoarele zile, scoțând în evidență că vom avea parte de ploi și temperaturi semnificativ scăzute.

Miercuri, vremea va fi uşor mai caldă decât normal în această perioadă din an, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 16 şi 24 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare; va ploua în mare parte a zonei montane, local în Transilvania, sudul Banatului şi Moldova şi pe arii restrânse în dealurile Olteniei şi ale Munteniei.

În București, dimineață 8 – 10 grade. Pe parcursul zilei, vremea va fi mai caldă decât normal la această dată. Trecător vor fi posibile ploi slabe. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade.

Joi, vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât mediile climatologice ale perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 25 de grade, cu cele mai mari valori în Oltenia, la Drobeta Turnu Severin, Craiova şi Râmnicu Vîlcea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în jumătatea de est a țării, unde numai izolat, mai ales la munte, vor fi ploi slabe, de scurtă durată.

Vineri valorile termice, în scădere în majoritatea zonelor, vor deveni apropiate de cele normale pentru această perioadă. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade la Miercurea Ciuc și 22 de grade la Drobeta.

Sursa:evz.ro