Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Au vrut să își scoată copilul din țară, pe cale ilegală

Polițiștii de frontieră din Timiș au găsit un copil în vârstă de 1 an și 5 luni ascuns într-o mașină sub o pătură de către părinți, pentru a-l scoate ilegal din România, deoarece nu avea documente de călătorie.

Părinții copilului, în vârstă de 22, respectiv 24 de ani, din județul Dolj, s-au prezentat, în noaptea de marți spre miercuri, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, județul Timiș, pe sensul de ieșire din țară.

La controlul mașinii, polițiștii de frontieră au descoperit un copilaș ascuns sub o pătură, pe bancheta din spate, pentru care părinții au prezentat un certificat de naștere eliberat de autoritățile spaniole.

Cei doi au declarat că intenționau să-și ia copilul cu ei în Spania, dar nu aveau documente de călătorie care să le permită să se deplaseze cu minorul în străinătate.

Polițiștii de frontieră au întrerupt călătoria celor în cauză și îi cercetează pentru participație improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.