Informaţii din trafic

07:15

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

În ceea ce priveşte fluenţa traficului, semnalăm că în judeţul Vrancea, circulaţia pe DN23  Focşani– Galaţi se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, la intrarea în localitatea Răstoaca dinspre Focşani, după ce  un autobuz a lovit un pieton care mergea pe partea carosabilă. În urma impactului, pietonul a decedat.

Amintim că, potrivit CNAIR, începând de ieri, 14 mai 2018, s-a închis circulaţia rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN21A între Bărăganul (km 0, judeţul Brăila) și Țăndărei (km 21+126, judeţul Ialomiţa), în vederea executării lucrărilor de reciclare la rece a straturilor rutiere. Pentru relaţia Bărăganul – Țăndărei şi retur, traficul rutier se desfăşoară pe următoarea rută alternativă: DN21 (Bărăganu – Slobozia), km 89+680 – DN2A (Slobozia – Tăndărei), km 90+250.

În judeţul Teleorman, din cauza executării unor lucrări la trecerea la nivel cu calea ferată (CF 105 Videle – Giurgiu), traficul rutier se desfăşoară pe un fir, alternativ pe DN6 Alexandria –Bucureşti, la kilometrul 62+550 de metri (localitatea Drăgăneşti-Vlaşca). Se va circula astfel până în ziua de 17 mai 2018.

Sursa:livetraffic