Momente de coşmar pentru o fetiţă de 11 ani, care a rămas atârnată de un gard metalic


O fetiţă de 11 ani care a încercat escaladarea unui gard metalic a trecut prin momente de coşmar după ce mâna i-a alunecat într-o ţepuşă metalică. Copleşită de durere, fetiţa a mai apucat să ţipe după care a rămas atârnată de gardul metalic. Un tânăr de 25 de ani a intervenit imediat şi a ţinut-o în braţe până la venirea echipelor de salvare.

Incidentul s-a produs luni seara în momentul în care copilul nesupravegheat a încercat să escaladeze gardul metalic care înconjoară terenul numărul 2 din cadrul Şcolii numărul 11.

Poarta era închisă din motive de securitate. Terenul nu este sigur pentru cei mici din cauza faptului că asfaltul este degradat. Copilul a încercat să sară gardul însă mâna dreaptă i-a alunecat într-un ţăruş din fier.

Pompierii au intervenit după numai cinci minute denla apelul la 112, copilul fiind ţinut în braţe pentru a diminua din suferinţă de un tănăr care a fost martor la întâmplare.

Angajaţii ISU au intervenit mai bine de 15 minute, fiind nevoiţi să taie bucata din gard care a intrat în mâna fetiţei.

Copilul a fost transportat în stare stabilă, la spitalul de urgenţă din Buzău, pentru extragerea corpului străin din mână.

Fetiţa de 11 ani a intrat în operaţie iar medicii spun că totul va decurge cu bine iar copilul nu va rămâne cu sechele.

Video: https://youtu.be/MqzHr4_1RUU