ATENȚIE!!! OAMENI FĂRĂ INIMĂ ȘI FĂRĂ NICIUN CĂPĂTÂI DUC ȊN EROARE FAMILIILE VICTIMELOR ACCIDENTELOR RUTIERE

Am fost contactați de două familii din județele Neamț și Bacău, care ne-au sesizat următoarele aspecte:

Copiii acestor familii au decedat ȋn două grave accidente rutiere ȋn calitate de pasageri. Imediat după ce au adus acasă corpurile neȋnsuflețite de la morgă, la poarta lor s-au prezentat așa-zise două directoare de la Centrul European de Despăgubiri S.R.L., care le-au promis că-i vor ajuta din punct de vedere material.

Profitȃnd de durerea lor și de situația psihică ȋn care se aflau membrii acestor familii, cele două directoare, le-au făcut poze cu telefoanele mobile la actele personale și i-au pus să semneze mai multe documente (contracte de mandat, ȋmputerniciri, contracte de asistență juridică, etc.) fără a completa cu elementele esentiale ale contractului (ajungand in situatia ca persoanele respective sa semneze cu ele insele) , specificȃnd că C.E.D. S.R.L. este o societate europeană de despăgubiri.

 

Ulterior, după ce i-au ȋngropat pe cei dragi, au realizat că nu i-a sprijinit din punct de vedere material nimeni, că au fost ȋnșelați și induși ȋn eroare. Au dorit să afle ce au semnat, iar directoarele au precizat prin telefon că vor primi de la București prin poștă, contractele avizate de C.E.D. S.R.L. .

Cȃnd familiile au anunțat că vor să anuleze și să renunțe la asistența C.E.D. S.R.L., directoarele le-au amenințat și au spus că nu se poate, iar conform contractelor semnate cȃnd morții nici nu erau ȋngropați, trebuie mai ȋntȃi ca fiecare parte civilă care a semnat respectivele hȃrtii, să plătească către C.E.D. S.R.L., cȃte 5 mii de euro plus T.V.A., așa cum este stipulat ȋn contract.

Atasam mai jos un extras din contract, care demonstreaza cele consemnate:

 

Cele două familii sunt foarte revoltate față de așa-zișii reprezentanți ai C.E.D. S.R.L. și atrag atenția și altor persoane să nu cadă ȋn capcana așa-zișilor reprezentanți ai C.E.D. S.R.L. .

Ȋn urma verificărilor noastre, le-am identificat pe cele două directoare din județele Neamț și Bacău . Ȋn Neamț este vorba despre Ungureanu Adriana, iar la Bacău de Bujor Gina. Acestea nu sunt angajate cu contract individual de muncă la C.E.D. S.R.L. și NU au studii juridice .

Atragem atenția tuturor persoanelor aflate ȋn situații similare să refuze serviciile așa-zișilor diretori C.E.D. din județele lor.