Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

ULTIMĂ ORĂ: Pompierii din Vrancea încearcă să salveze doi copii care au rămas blocaţi într-o fosă septică

Din primele informaţii reiese că cei doi copii care au căzut într-o fosă seprică sunt inconştienţi.

Autorităţile s-au mobilizat şi au trimis la faţa locului numeroase echipaje de pompieri şi medici.

”Intervenţie de salvare a două persoane inconştiente rămase într-o fosă septică în comuna Ploscuţeni. Intervine Secţia de Pompieri Adjud cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ”, au anunţat reprezentanţii ISU Vrancea.

În zonă va ajunge, în curând, şi elicopterul SMURD de la Galaţi, care are misiunea de a-i transporta pe cei doi copii la un spital din Iaşi, Bucureşti, Galaţi sau Focşani, în funcţie de decizia medicilor.

”Elicopterul SMURD de la Galaţi a plecat în misiune în judeţul Vrancea. Este vorba despre doi copii căzuţi într-o fosă, încă nu ştim în ce stare se află”, a declarat, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD Galaţi, Angel Trifan.

La această oră, intervenţia salvatorilor este în desfăşurare.