Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Trafic restricţionat în Sectorul 1 după ce un microbuz a lovit un stâlp şi a intrat pe contrasens

Traficul este restricţionat pe şoseaua Gheorghe Ionescu Siseşti din Capitală, după ce joi şoferul unui microbuz care transporta persoane a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat pe contrasens, lovind un stâlp. În urma impactului, două persoane au fost transportate la spitalul Elias.

Imaginea articolului Trafic restricţionat în Sectorul 1 după ce un microbuz a lovit un stâlp şi a intrat pe contrasens

Trafic restricţionat în Sectorul 1 după ce un microbuz a lovit un stâlp şi a intrat pe contrasens

În jurul orei 6:50, şoferul unui microbuz care transport persoane, ce se deplasa pe Şoseaua Gheorghe Ionescu Siseşti dinspre Doi Cocoşi către bulevardul Ion Ionescu de la Brad din Capitală, a pierdut controlul asupra volanului şi a lovit un stâlp, după care a intrat pe contrasens, informează Brigada Rutieră. Stâlpul a căzut pe o stradă adiacentă, Piscul Scoarţei.

În microbuz se aflau şase persoane, iar în urma impactului, două au fost transportate la Spitalul Elias, celelalte refuzând acest lucru.

Traficul este restricţionat în Sectorul 1, pe şoseaua Gheorghe Ionescu Sisesti, banda 1 către bulevardul Ion Ionescu de la Brad, iar în prezent se efectuează cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului, mai precizează sursa citată.

Sursa:mediafax