Accident cu doi răniţi pe DJ 203 B, din cauza neatenţiei unei şoferiţe

Din cauza neatenţiei unei şoferiţe, două persoane au ajuns la spital. Conform poliţiştilor, femeia, în vârstă de 46 de ani, nu ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul din faţă cu care s-a tamponat. În momentul impactului, maşina pe care a lovit-o a fost aruncată de celălalt sens de mers unde a fost acroşată de o autoutilitară.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu două zile pe DJ 203B, în afara comunei Gârbovi. Din primele cercetări, poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că în timp ce o femeie de 46 de ani, din comuna Gârbovi, conducea un autoturism pe DJ 203B, nu ar fi păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul care se afla în faţa sa, condus de un bărbat de 54 de ani, din comuna Valea Măcrişului. Cele două maşini au intrat în coliziune, iar cea de-a doua a fost proiectată pe sensul opus de mers, fiind acroşată de o autoutilitară.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a două persoane, conducătorul auto în vârstă de 45 de ani şi o pasageră aflată în autoturismul condus de femeia de 46 de ani, o tânără de 33 de ani, care au fost transportate la cea mai apropiată unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negativ. Poliţia a deschis o acnhetă şi face cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa:adevarul