Anunț emoționant despre marele campion de Formula 1. ”Plânge când își aude familia.”

Michael Schumacher se află în continuare într-o stare critică, după accidentul suferit cu aproape cinci ani în urmă. Surse apropiate fostului mare campion au susținut că acesta are o reacție incredibilă, atunci când își aude familia.

Schumacher începe să plângă în momentul în care lângă el apar cei mai apropiați membri ai familiei, cel puțin așa anunță francezii de la Paris Match.

Victima unui grav traumatism cranian în decembrie 2013, în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi, Michael Schumacher (49 ani) nu a mai reuşit să revină la viaţa normală în ultimii 5 ani, aflându-se sub supraveghere permanentă a unor specialiști neurologi la domiciliul său din Elveţia.

Pilotul german Sebastian Vettel (Ferrari) regretă că nu mai poate beneficia de sfaturile celebrului său compatriot Michael Schumacher, deţinătorul recordului de titluri mondiale cucerite în Formula 1, a cărui viaţă a luat o turnură dramatică după accidentul de schi suferit în decembrie 2013.

“L-aş fi întrebat multe lucruri dacă ar fi fost sănătos”, a declarat Vettel într-un interviu apărut miercuri în ediţia săptămânală a publicaţiei Sport Bild. Sebastian Vettel a precizat că i-ar fi cerut opinia lui Schumacher nu atât în privinţa modului de a pilota cu succes, ci mai degrabă în chestiuni legate de “cooperarea cu echipa şi politica Formulei 1”.

La începutul lunii august, jurnaliştii de la irishmirror.ie au pus cap la cap informaţiile pe care le deţineau, iar Corinna, soţia lui, ar fi cheltuit până acum 20 de milioane de lire pentru a-i acorda cea mai bună îngrijire.

sursa: digisport.ro