Fetiță accidentată pe trecere de pietoni

O şoferiţă din Teleorman a rănit pe trecerea de pietoni o adolescentă de 14 ani în Alexandria. Conducătoarea auto a plecat de la locul accidentului.

Repreznetanţii IPJ Teleorman precizează că o şoferiţă în vârstă de 29 de ani a accidentat duminică, 14 octombrie, pe trecerea de pietoni o minoră de 14 ani, în Alexandria.

„În timp ce o femeie în vârstă de 29 ani din comuna Liţa, judetul Teleorman, conducea un autoturism pe strada Av. Colfescu din municipiul Alexandria, din direcţia strada Carpaţi către Negru Vodă, la efectuarea virajului la dreapta pe strada Dunării, pe culoarea verde a semaforului electric, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton care se afla în traversarea regulametară a străzii, prin loc marcat şi semnalizat corespunzător“, susţine purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

Conducătoarea auto a plecat de la locul accidentului şi a fost oprită în trafic în oraşul Turnu Măgurele.

Din impact a fost rănită o minoră de 14 ani din Alexandria. Aceasta a fost transportată la spital. Şoferiţa a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul: 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă si părăsirea locului accidentului.

Sursa:adevarul