VITEZA FACE VICTIME! Accident rutier cu trei răniţi, în noaptea de duminică spre luni, pe Şoseaua de Centură a Galaţiului

Potrivit poliţiştilor, vina aparţine unui şofer în vârstă de 30 de ani, care s-a urcat la volan deşi avea permisul suspendat. Din cauza vitezei foarte mari, maşina condusă de el a derapat, a izbit un autoturism parcat regulamentar, apoi s-a răsturnat.

Accident rutier cu victime, în noaptea de duminică spre luni (4 spre 5 noiembrie 2018), pe Şoseaua de Centură din Galaţi.  Un şofer în vârstă de 30 ani a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei excesive, a izbit violent un autoturism parcat, apoi a ricoşat într-o bordură şi s-a răsturnat cu maşina. „În urma impactului, conducătorul auto a rămas încarcerat. A fost scos din autoturism de o echipă de descarcerare şi transportat la spital, cu mai multe traumatisme. În autoturism mai erau doi pasageri, care au fost răniţi uşor şi au refuzat transportarea la spital”, a precizat Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.  În urma verificărilor s-a stabilit că şoferul care a provocat accidentul avea permisul de conducere suspendat ca urmare a vitezei excesive. A fost testat pentru alcool, rezultatul fiind zero. Poliţiştii au mai precizat că în cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis.

sursa: adevarul.ro