Botoșănean implicat într-un accident soldat cu rănirea gravă a unui minor de 14 ani!

Alte trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma impactului dintre două mașini. Neacordarea de prioritate a dus la producerea unui accident grav, un copil de 14 ani fiind grav rănit, alte trei persoane având nevoie de îngrijiri medicale.

Duminică după-amiază, pe un drum de pe raza comunei sucevene Fântânele, o autoutilitară condusă de un bărbat din comună nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism înmatriculat în Botoșani și condus de un bărbat de 38 de ani. Impactul dintre cele două mașini a fost frontal. Un minor în vârstă de 14 ani, aflat pe bancheta din spate a mașinii din Botoșani, a fost grav rănit, el fiind preluat de ambulanță și transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, fractură antebraţ stâng. Alte trei persoane din autoutilitară au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, și le-au fost prelevate mostre de sânge pentru determinarea alcoolemiei. În acest caz polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

sursa: stiri.botosani.ro