AVENTURA unor frați, în vârstă de 14 ani

Doi fraţi gemeni, în vârstă de 14 ani, au avut aventura vieţii lor. Au furat maşina părinţilor şi au plecat la plimbare pe străzile din Ploieşti. Băiatul aflat la volan a scăpat controlul maşinii şi a intrat într-un alt autoturism parcat, dar şi într-o conductă de gaze.

Accidentul s-a petrecut marţi, în jurul orelor 23.00 pe strada Ion Neculce din Ploieşti. Cei doi copii, fraţi gemeni, au furat maşina părinţilor şi au provocat un accident grav. Fratele aflat pe scaunul din dreapta a fost rănit, o maşină parcată a fost serios avariată, la fel şi o conductă de gaze.

Martorii la accident au cerut ajutorul unei Ambulanţe care trecea prin zonă, iar copilul rănit a fost transportat de urgenţă la spital. Din fericire rănile nu îi pun viaţa în pericol.

Speriat de ceea ce a făcut, băiatul care s-a aflat la volan a fugit de la faţa locului.

În cauză , poliţiştii au deschis dosar penal pentru conducere fără permis, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi furt. Şoferul vinovat, fiind minor, va fi evaluat de o comisie de anchetă socială care va stabili dacă băiatul a acţionat cu discernământ. În acest caz, va răspunde penal.

Sursa:adevarul