A acroșat două mașini și a plecat. Ce a făcut o tânără din Botoșani

Totul a pornit de la faptul că tânăra în vârstă de 26 de ani, din Dorohoi, a vrut să facă o manevră de mers înapoi, pentru a întoarce mașina. Șoferița s-a ales cu o amendă de 580 de lei și cu permisul suspendat.

În prima zi a lunii decembrie, poliţiştii dorohoieni au fost sesizaţi, de către un bărbat de 52 de ani şi o femeie de 25 de ani, cu privire la faptul că şi-au găsit autoturismele avariate, în timp ce mașinile erau parcate pe strada Cercetaş Ştiubeanu din municipiul Dorohoi şi că pe aceeaşi stradă se găseşte un vehicul care blochează circulaţia rutieră.
În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că, pe 1 decembrie, o tânără de 26 de ani, în timp ce efectua manevra de mers înapoi cu intenţia de a întoarce autoturismul, a acroşat cele două vehicule parcate. Ulterior, din cauza unei defecţiuni survenite la autoturismul pe care îl conducea, acesta nu a mai putut fi pus în mişcare, tânăra părăsind locul incidentului.
“În urma producerii evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale, fără victime omeneşti. Tânăra a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 580 de lei, totodată, fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 30 de zile”, a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.