ACCIDENT GRAV. Prăpăd făcut de un constănțean – un primar și un viceprimar au murit pe loc! FOTO

Primarul unei comune din județul Vrancea și o persoană aflată în aceeași mașină au murit în urma unui accident produs pe o șosea din județul Brăila. Se pare că mașina în care se afla primarul s-a lovit frontal de un alt autoturism, accidentul producându-se într-o zonă acoperită de ceață.
Accidentul s-a produs vineri în județul Brăila, pe DJ 211A, pe sectorul cuprins între localitățile Viziru și Cuza Vodă. Aici, două mașini s-au lovit frontal, iar din primele cercetări se pare că unul dintre șoferi a pătruns pe contrasens.

„Accidentul a avut loc pe DJ 211A, între Viziru și Cuza Vodă. Două mașini s-au lovit frontal din cauza neadaptării vitezei la condițiile meteo. Două persoane au decedat, ambele din Vrancea, de 44 și 54 de ani. A mai rezultat vătămarea corporală a unui constănțean în vârstă de 45 de ani, acesta a fost transportat la spital. De vină pare să fie șoferul din Constanța care a intrat pe contrasens”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

Surse apropiate anchetei spun că una dintre victime este primarul comunei vrâncene Vintileasca. În urma accidentului, mașina în care se afla primarul a luat foc.

„Sunt doi decedați, ambii din mașina Logan. Mașina a luat foc, iar victimele au fost scoase de alți șoferi din interior. Nu au murit din cauza incendiului, au fost scoase rapid, dar aveau leziuni incompatibile cu viața. La fața locului au intervenit autospeciala de pompieri, o ambulanță SMURD și trei ambulanțe SAJ. Șoferul celeilalte mașini a fost dus la spital”, a spus, la solicitarea MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ștefan Stoian.

Traficul în zonă a fost întrerupt pentru scurt timp.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.